När fakta är en sak men orden förmår en hel värld att blunda för decennier av Övergrepp, Människorättsbrott t o m brott mot Krigsrätten. Brott, brott, brott men gärningsmännen kan fortsätta hur länge som helst och offren befinner sig i total vanmakt och minsta lilla utbrytsförsök eller ens försök att visa på sitt lidande straffas sjufalt och åter sjufalt av en blind omvärld med så skenordsfärgade glasögon att inget av verkligheten kan nå fram.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15798262.ab

Vanliga hyggliga journalister i Sverige talar om KRIG och om KONFLIKTER varje gång någon ”incident” händer i området Israel/Gaza. Som läsare får du uppfattningen om det  handlar om två bråkstakar som inte verkar kunna komma överens. Och de är typ lika goda kålsupare.

Men det pågår inget krig. Det har inte funnits något krig i området. Israel fick sin landbit 1948 och därefter har de målmedvetet ökat sitt territorium bit för bit utan att de någonsin har behövt möta ett jämlikt motstånd. Israel med USA i ryggen är en Övermakt som stjäl, mördar, lemlästar och begår ÖVERGREPP gång på gång på gång på gång.

Det finns heller ingen KONFLIKT. Två lika goda kålsupare som är för omogna kunna komma överens som vanligt folk. Så tror massor av människor jag talat med här i Sverige.
Det handlar inte om någon ”konflikt”. Det handlar om att ena parten Överträder gränser om och om och om igen. DET är ingen konflikt. Det är Övergrepp.

Fakta finns där hela tiden. Fakta som borde få vem som helst att Tänka till. Hur många människor har Israel avrättat under dessa decennier?

Och så det spill man haft när man gått in på annans mark och bosatt sig där och kört ut de rätta ägarna. Jämför siffrorna.
I media är tre israelers död Värre än fyrahundra palestiners. Det låter som det är så förfärligt när någon israel dödas. Det låter som det är krig och Hamas är en monsturös mördarmaskin. Som om det handlar om jämbördighet. Vad har Hamas gjort mer än att lindra hunger hos befolkningen och bli valda och tafatt försöka ina sig till något slags respons hos Mördarmakten.

Det talas om Krig också idag.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article15797075.ab

Befolkningen i Gaza är inspärrade och totalt kontrollerade av Israel. De saknar allt och Ship to Gaza stoppas på internationellt vatten av fullskalig militärmakt när de vill föra in lite förnödenheter och leksaker till barnen i det stora utomhusfängelset.

Nu bombar Israel för fullt och palestinerna decimeras mer och mer. Hur kan man kalla det krig?

Uppenbart har stenkastarna fått tag i lite bättre medel. De nådde fram till Bödlarnas boningar. Tafatt och hjälplöst men de nådde fram.

Och vad i helvete ska de göra där i helvetet när Övermakten är så ointaglig. När bödlarna kan tortera dem hur mycket som helst, t o m neka Ship to Gaza att komma med fotbollar till deras barn och INGET HÄNDER!

Inget händer. Världen är blind och döv och Inget Händer!

Kom inte till mig med snacket om Fred. Fred! Det är lika lögnaktigt som allt annat.

*Israel måste återlämna allt stöldgods av mark och ge skadestånd till återuppbyggnad.

*Ansvariga måste ställas inför krigsrätt och dömas för alla krigsbrott de gjort sig skyldiga till precis som nazistförbrytarna på sin tid.

*Alla övergrepp, däribland organstölder, måste erkännas och alla drabbade få upprättelse. Decennier av lidande som övergår det mänskliga psyket att fatta om man inte måste som drabbad.

Hur ska vi kunna tro på fred när omvärlden inte ens använder de rätta orden. Ordet fred är bara ännu ett Övergrepp mot ett folk som lidit så jävligt medan en hel Omvärld låtit det ske. Detta är så mycket värre än det som skedde på 30-talet! Så mycket jävligare och jävligast är att den normala mänskliga empatin bortsopades med lögnaktiga ord under hela brottets decennierlånga pågående!

Skam och åter skam för detta skändliga som vi alla är delaktiga i!!!!!!

Silverstare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s