Gör så här (sossar):
1. a. Skapa kommunikation med väljarna. Gör oss delaktiga. Fixa en sajt med förslag som vi kan ge om hur framtiden ska mötas och jobb ska skapas osv. Och kommunicera med oss. Visa att ni tror på alla resurser som finns här ute!
1. b. Ha en sajt där ni kan berätta för oss hur ni tänkt och varför ni väljer att göra si eller så. Behandla oss som vuxna och kompetenta!
2. Låt aldrig Alliansen föra skutan. Ta kommandot och Visa fram er syn och era tankar. (Mycket bra gjort Löven vad gäller pensionsutspelet att visa att det handlar om ”inarbetade timmar” istället.) Alltså följ inte lealöst Bluffutspelen. Stå stadigt och Eget!
3. Ekonomin är Öppet mål för hela vänsterblocket. Satsa på att sakta avveckla den sjuka spekulationssfären från jordens yta och jobba hårt med att ta fram Sunda ekonomiska modeller. Alliansens… ekonomiskuta är Jerker Ivarssons bild av Concordia från gårdagens AB. Precis så.  Ni grejar det! Tänk nytt. Tänk sunt. Tänk framåt!
4. Tala om hur vi kan skapa Mötesplatser för människor igen. I varje liten ort och kommun ska vi träffas och prata och utbilda oss och hjälpa varandra I alla stadier av livet. Folket Hus – träffpunkter för en frisk, engagerad och hoppfull befolkning. Rädsla, piskor, avhumanisering och isolering förlamar bara den kraft folket har. Folket är den största resurs ett land har. Låt de blomstra ut allesammans!
5. Samla innovatörer, konstnärer, tekniker och alla sorters resurser till möten där vi ska diskutera Framtid och hur vi kan Skapa nya jobb.
6. Utbildning. Utbildning. Ubildning!
7. Fräscha upp gammal sossestelbenthet som t ex människomördande byråkrati (den är inte alls NÖDVÄNDIG – alla gånger) och Erkänn fel som begåtts och visa nytt och levande. Ett parti I utveckling och rörelse är tecken på Mod och Kompetens. Utan att tappa den viktiga tron på allas lika värde och arbetet med att skapa ett gott samhälle. För alla.
8. Skippa löjliga prestigegrejs, maktkamper, intriger och fulsspel. Rätt man på rätt plats oavsett kön. Och fram med massor av kvinnor som för fram vårt fina kvinnliga synsätt. Fred, empati, helhet, barn och framtid osv.
9. Våga stå för uppfattningar som kan reta upp väljare. Stå upp för sådant som är gott och bra och förklara varför vi tillsammans måste göra så och varför det gynnar oss alla. (T ex resursfördelningsfrågor som måste prioriteras för allas vår jämlikhet och rika som måste klämmas åt! Med vänlig hand.)
10. Tala om Framtiden. Om våra barn och vårt nya mångkulturella Sverige och vilka fina möjligheter vi tillsammans kan skapa. Tala om att det är kul med kunskap, möten och nytt och att vi berikas inuti av att inte vara så instängda och rädda.
11. (Sikta mot stjärnorna och ge er faen på att om Mose fick berget att komma till sig så kan vi åtminstone köra med ett extra budord  så här I dataålder!)
Hälsningar
Soulway
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s