VI (folket)behöver inte ännu en egotrippad glappkäft som vill göra privat karriär istället för att leda folkets drömmar om ett bätte samhälle att leva i. Politik är ett mandat från folket att förverkliga tankar, ideer och ideal om ett samhälle. När politiker gång, på gång visar att de skiter i allt sånt bara de grejar sin vuittonväska, sina herrgårdsdrömmar och privata rikemansliv krossas hela grunden för ett gott demokratiskt samhälle.

Det är dags för en annan sorts politik och politiker för folkets och landets bästa.

Bort med alla politiker som inte klarar sitt uppdrag utan att sko sig själva och rusas av makten.

Bort med politikerklassen som en ny Överhetselit för sitt eget och ego.

Fram med ansvarsfulla politiker som förstår sin uppgift av folket och för folket.

Silverstare

P.S. Jag är inte lika säker på att Juholts avgång är det bästa för regeringsbyte vid nästa val. Dels såg jag honom vid riksdagsdebatten för några dagar sedan och anser att han var FÖRTRÄFFLIG, trovärdig, säker, stark osv. Dels börjar jag tvivla på om han verkligen med avsikt agerat för att sko sig själv och sin privata ekonomi. Ett tredje aber är vem som skulle komma istället? Damberg. (Tråkmåns och högervriden. Ingen karisma.) Bodström med sin bråttommani och Fra-lags-malörer. Öster…. blabla. För tråkig. osv.D.S.

Annonser

6 responses »

 1. Uno Nilsson skriver:

  Juholt är nog en strulputte, men är han en medveten myglare? Jag tror det. Blåögd är han i bästa fall. Hörde honom också, bra uppläxning av Reinfeldt (där har du en sann tråkmåns!). Carl Bildt borde vara näste man till rakning i media, han blåser oss internationellt, det är nästan värre än tom. Reinfeldt.

  • silverstare skriver:

   Jepp. Carl Bildts äöventyr får ju Juholts lilla tankspriddhetsmiss att framstå som en droppe i havet. Bildts blodbadshav. Huga!!!

   Men det är nog som någon skrev att man förväntar sig så mycket skit av de där (moderater och annat patrask)att man inte reagerar för deras smutsiga affärer. (Om det inte är sex.)

   Däremot upprörs man otroligt för minsta lilla av någon som företräder ett parti som vill gott till alla och solidaritet osv.

   Carl Bildt är en skam för vårt land. Ett tecken på hur snett vi börjar gå och hur skitig och skör vår så kallade demokrati egentligen är!

 2. Kao Holmstrom skriver:

  Tror att felet med Juholt egentlligen är hans ovana vid så här stora sammanhang, men främst att han är så satans impulsiv. Att han skulle vara en medveten myglare har jag svårare att tro.

  Han har inte gjort värre saker än andra politiker, se på Billström t.ex. Rotar man runt lite tror jag man hittar hur många oegentligheter som helst i båda läger. Inte minst Carl Bildt och hans oljeaffärer!!! Fyfan för det.

  Problemet är när de sitter för länge och berusas av makten och anser sej vara förtjänta av alla extra förmåner förutom den höga lön de redan har. Det är just förmånerna som retar folk. Att en politiker tjänar 55.000-65.000:-/månad tror jag folk fattar. De är en mycket utsatt grupp med tanke på hot / säkerhet.

  Kramar
  Kao

 3. silverstare skriver:

  Jo, jag håller med. Jag tror inte han försökt mygla för då hade han inte skickat in avier som tydligt angav att de bodde där tillsammans. De som fick avierna borde ju direkt reagerat och talat om att han bara kunde få halva bidraget då de delade lägenhet!!!!

  Sedan vet, jag t o m av egen erfarenhet, hur lätt det bara är att följa efter när man ”kommer sig upp”. Fördelar här. Fördelar där . Och så att alla andra gör så.

  Man måste se till hela systemet och ha klara tydliga regler och passa sig för de (överhets)mekanismer som tar vid.

  Vad gäller riksdagsfolks löner och förmåner så borde det finnas en folkvald grupp som bestämmer om dem. Riksdagsfolket riskerar tappa kontakten med verkligheten. Jag har föreslagit att alla de där politikerna måste prya kontinuerligt i gruvjobbande och sköterskejobb osv som en slags hämsko för elitandet. Två månader varje år i vanligt kneg och i sjuksäng och arbetslöshetsliv ett krav för att få verka som politiker!!!!

  DE måste förstå vad det är de bestämmer om!!!!

  Tilltron till politiker skulle öka.

  Men visst kan de vara en utsatt grupp speciellt när de för en Överhetspolitik som skiter i sina väljare.

  Kram från Silverstare

 4. mariadesuede skriver:

  Du skulle bara veta hur mycket det myglas här i Frankrike! Juholt har mest troligtvis gjort ett misstag och inte myglat, fast här myglas det rejält…

  Dominique Strauss-Khan och hans affärer tröttar ut mig… Men det är bara droppen i havet…

  örnkramar

 5. silverstare skriver:

  Hej Maria!

  Ja myglet är ett helsicke och det förstör ju alla former av seriöst samhällsbyggande och demokrati! Ingen bra grund för ett land och dess befolkning!

  Jag tror att man måste konstruera sinnrika anordningar (och varför ska vi inte kunna det när vi kan åka till månen)vars uppgift ska motverka allt av mygel och frestelser att sko sig osv. Men då krävs ju att eliten (rövarbanden)ställs under tryck och inte lever av Guds Nåde.

  Jepp. Det gubbskrället är ju en fin symbol för gubbhelveten som gör vad faen som helst och ändå kommer undan! Huga!

  Ha Det Gott i övrigt

  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s