Några av de svenska passagerarna på det frihetsskepp avsett att nå Gaza med sina hjälpsändningar har nu återvänt hem. Den grekiska regeringen sålde sin själ, sitt mänskliga och också Rättvisan för att bistå Mördarstaten Israel. Så upprörda man var i svenneblaskorna när Kungens bekanta haft samröre med kriminella och Littorin som n ä s t a n hamnat i händerna på en utpressare.

Men inte ett ord om Mördarstaten och dess allierade Grekland. Inte ett ord!

Dock Ship to Gaza är en rörelse som inte kommer att dö. Så tig ni bara. Vi andra vet och tar reda på och vi kan skilja på rätt och orätt när vi ser det ske framför våra ögon. Människor i hela världen glädjer sig så över Freedom Flotilla och passagerarnas mod –

jag tvivlar starkt på att jag vågat möta israeliska elitsoldater med sina mördarvapen – de förefaller mig helt omänskliga –

och då måste man brinna för att den orätt och det våld palestinierna lever under i Gaza upphör. DET gör jag och det gör massor av människor världen över.

En dag vinner vi. Då kan ni andra skämmas och minnas er flathet inför MÖRDARSTATEN!

Silverstare

Annonser

One response »

 1. kao skriver:

  Det var överjävligt synd, och förbannat fegt av Grekland. Kanske var det ett ultimatum av EU för att få låna mer pengar till sin ruttnade ekonomi? Det fungerar ju så här bakom kulisserna.

  Som du skriver så kommer Ship To Gaza igen, men den här gången hade de gjort lite för LITE reklam inför sin ankomst och gett de regeringar, so faktiskt tycker de gör rätt, för lite betänketid. Det var inte många som visste att de just skulle avsegla när de redan var på gång.

  Tror man måste göra mer innan: ge palestinagrupperna och andra en chans att demonstrera, skriva artiklar etc innan man drar iväg.

  Men det kommer rättvisa, det gör det alltid förr eller senare. Jag tror palestinierna kommer få sitt land och israelerna TVINGAS dra sej tillbaks. Annars har de senare knappt några vänner kvar, snart. Så har det varit under årtusendens lopp.

  Kram
  Kao

  PS. Har just skrivit om regeringen, du vet de där jepparna som missköter vårt land ;-). Försöker skriva lite ‘journalistiskt’, tona ner min subjektivitet. Men det märks nog tusan att det är jag som skrivit det ändå…det går ju inte undvika att lägga in en och annan dräpande kommentar….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s