Så löd rubriken på Helle Kleins ledare den fjärde januari 2010. Hon berättade om det sms hon fått ett år tidigare när hon själv befann sig på ett retreat (för tystnad och kontemplation) där en norsk läkare, Mads Gillbert skickat ett nödmeddelande om situation i Gaza. Han avslutade med orden:

”Berätta för andra, skicka vidare, ropa det vidare. Eller gör något. GÖR MER”.

Några månader senare åkte Freedom Flottila I till Gaza och nio människor dödades när de försökte ”göra något mer”. De avrättades av demaskerade elitsoldater i full stridsutrustning och allt detta skedde på INTERNATIONELLT farvatten. Vapenlösa hjälpsändsarbetare med sjukvårdsutrustning och byggmaterial.

 

”Ett år efter ett krig som fördömts av FN och EU ligger ännu stora delar av Gaza i ruiner. Den israeliska blockaden som började långt innan kriget utbröt har försvårat återuppbyggnaden – varken byggnadsmaterial eller biståndspengar kommer in i Gaza.

”Fortsätter det i den här takten tar det 500 år innan återuppbyggnaden är klar”, konstaterade en rad människorättsorganisationer i en rapport som presenterades strax före jul.”

Ingenting kom fram till Gaza. Och allt bara försvann av sådant som kunnat bevisa Övergreppen.Filmer beslagtogs, kameror, kläder och allt hjälparbetarna ägde och de fängslades och behandlades illa och som sagt nio av dem miste livet i ett Övervåld som saknar motstycke i vårt Europa på andra sidan Hitlerepoken.

Nu finns Freedom Flottilla II i grekiska hamnar och bara väntar på att få avsegla. De amerikanska skeppet kom iväg men tvingades tillbaka av elitsoldater i maskering. Skeppet innehöll kärleksbrev till Gaza. Många av de ombord var äldre människor med judisk börd. Deras kärleksgåvor till nödställda människor i Gaza möttes av fullt krigsutrustade och anonyma elitsoldater. Grekiska?

Grekland förhalar och spelar Israellobbyn helt i händerna. Flera skepp har utsatts för sabotage och myndigheterna uppfinner förhinder.

Israel har lovat krisande Grekland lite hjälp med kosing och då säljer regeringen all humanism och rättfärdighet. Palestinierna offras.

Och offras. Och offras.

Och offras.

En dag ska Världen vakna i skam!!!!!!!!!!!!!!

Lika stor skam som den dag koncentrationslägren öppnades i sin fulla avskyvärdhet och vad värre är idag. Vi vet ju alla denna gång. Då var det många som inte visste. Men nu vet alla!!!

Silverstare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s